WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Wednesday, January 26, 2011

bowling di e@curve .

Assalamualaikum ! Hye readers ! :)

last minute decision, kami berempat : shahir, wan, apiz & aku pergi main bowling. yang lain, sume ade masalah masing masing & tak dapat pergi. so, kami ber-4 je lah yang gerak ke e@curve. naik bus rapid kl. aku kene gelak kaw kaw sebab tatawu kat mane nak kene tunggu bus. first time seyh ! haha :D

sampai di Ikano, jalan jalan dulu. teman mamat mamat tuh shopping. macam perempuan ! aku pon tak shopping. grr. then, kami terus naik tempat bowling. amek lane nombor 1. sibaik tak ramai orang. kami maen 2 game. shahir belanje kami 1 game woo. yeayy ! :D

W - Wan
B - Shahir boya
E - Eika
A - Apiz

kitorang tak hebat pon. sikit je tuh. lalala. time first game, tak sempat nak snap pic. weee~  semua gambar ade pada shahir, esok baru curik dari die. :)
lepas habis game, apiz & wan stay kat situ sebab nak g tengok wayang. aku & shahir pulang ke Flora Damansara. kami naik taxi yang tak guna meter. demm! lupa nak amek nombo plat taxi tadi. dah ade meter, bukan nak guna. kalo gune meter, RM 6 je tambang. grr! 

pakcik taxi tuh sangat tak senonoh sebab asek sendawa je. baru lepas minum ENO kot. hiyshh. aku & shahir dah bantai gelak je kat belakang. kah3. time nak naik ke rumah, ade a group of guy. ingatkan diorang nak naik lif yang sama, pastu diorang tak jadi. tetibe shahir cakap, "kalo guys tu tadi naik lif ngan kite, orang sanggup hantar sampai tingkat 14". aku sengih & cakap "walaweyh ! ni yang sayang shahir lebeyh neh" . aku tak dengar sangat tingkat berapa yang die cakap sebenarnye. then, kami masuk lif. pastu, die tekan nombor rumah die & nombor 14. pastu die cakap "tingkat 14 an?". pastu aku tumbuk die & tekan nombor tingkat rumah aku. pastu aku cakap, "FAIL !". hampeh =="

tingkat rumah aku pon tataw. sepak die kuat kuat ! grr ! btw, thanx shahir sebab belanjaaa. laenkali belanja lagi okayy. nanti nak pinjam membership card bowl tuh tao. boleh dapat murah. haha :D


psst , tadi aku terserempak dengan Ally Iskandar kat theCurve.  sila jelous. :)

google punye . :)


A F I Q A H Z A I R I Z A L

26 pencinta coklat:

KUREKURE COMEL said... [Reply]

wah2....kemaen ye kmu...hehehe...comferm kalah ni...hakhakhak...nada jeles ni...

-[miracle]- said... [Reply]

@KUREKURE COMEL
hehehe~
siapa kalah? :P
yeayy ! terima kasih sebab jelez :D

ahsfantasy24 said... [Reply]

huhu..
owg mmg fail men boling,
sek sapu longkang jek,huhu
segan2..

-[miracle]- said... [Reply]

@ahsfantasy24
haha. same lah time memula main dulu :P

hans said... [Reply]

lama den xmain bowling weih
cuti ni nak gi main lah

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

-[miracle]- said... [Reply]

@hans
wee, jom jom . hahaha :D

miss atie said... [Reply]

xnk jeles . nk dengki . ehhehehe . =)

-[miracle]- said... [Reply]

@miss atie
ow yeahh ! bagus bagus. haha :D

Payche said... [Reply]

eley.. jumpe ally je pown.. nyiahaha... ;-)

-[miracle]- said... [Reply]

@Payche
tak jumpa. terserempak je. pastuh, blah. haha :P

Sunah Mohammad said... [Reply]

tak jeles pon~~~ :p

-[miracle]- said... [Reply]

@Sunah Mohammad
kenapa tak jelez? cepat jelez! haha.
*paksa

Ungu said... [Reply]

shahir mengorat kau.
jelas.
lalala.
-berlalu pergi sambil makan aiskrim-

-[miracle]- said... [Reply]

@Ungu
erk? haha. shahir dah ade girlfren lahh. :P
nak icecreamm !!!

niesz said... [Reply]

best nye..lame gile da xmain bowling nie..hehe..ally ensem x tgk live..ekekeke..rendah sgt ke?

updated entry : orang parit order pizza

SyedGraphiX said... [Reply]

pnah skali je men boling . ngaahahaa

wahida said... [Reply]

ko suka x kena ngorat dgn shahir tu? kalau akak, akak suka...rasa best je!! akak rasa akak cun je..kahkah...

Anonymous said... [Reply]

menarik :o :PP

-[miracle]- said... [Reply]

@niesz
haha. jom main :D
hemsemm lah jugak. :P
ntah. sy tenga duduk time tuhh. die jalan depan saya.
pastu, sy buat bodo jepp. :P

-[miracle]- said... [Reply]

@SyedGraphiX
haa? really? ahaha :D
jom main :>

-[miracle]- said... [Reply]

@wahida
haha. tanak lah. die dah ade awek lah kak. :P
akak nak ke? ambek la :P

-[miracle]- said... [Reply]

@Anonymous
thanx ! :P

Tasha said... [Reply]

tak jeles pun.... sebab ada juga pernah jnpe dia dtg UKM. dia sombong!

-[miracle]- said... [Reply]

@Tasha
haha. alaa, yea ke? sombong eh?
saya ta tegur pon :P

Awangku Johan said... [Reply]

salam ziarah n follow ur blog.. mai singgah n follow blog saya ek

-[miracle]- said... [Reply]

@Awangku Johan
okayyyy ! :D