WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Monday, December 20, 2010

study group :).

well, since aku dalam alam barzakh sampai la umur aku da 18 tahun skang neh, aku ta penah mencintai STUDY GROUP ! sbb ape yg aku study dgn kwn2 ta penah nak masuk. but tadi, time practical..masing2 da malas buat practical. then, everyone buat bulatan sesuka hati diorg & gosip ituini. usually, aku join abg2 aku merepek. tp, td timbul kesedaran pulak nk dduk kat shahrul. shahrul adlh budak paling rajin + pandai kat dlm intake aku. dapat 4.0 flat la babe ! demmmit ! shahrul, pinjam otak. :D

disebabkn arituh aku dpt 3.70, diorg anggap aku pandai. padahal, seriously aku ta study hape pon. sebok maen game & tgk tv. hadehh. =="  terukk! lepak ngan shahrul. time uh, ade shahrul, anep, nina, sya, mira, zu, fatin, liyana & sapentahlagikk. time aku dtg, diorg nga ckp pasal digestive system. aku tataw satu hape pon. bagus afiqah ! huhh! :(

lpas tu, bile die masuk bab heart, aku da excited coz aku bru bace. & bile aku jawab dgn betul..shahrul ckp "bagus afiqah. anda lulus". haha. ayat abg din kot. *abg din da pindah ke UITM. all the best abg din ! ok, back to the story. aku da excited bile dpt jwb. dri heart, pindah ke cell, pindah ke mane ntah lagikk. byk gak la chapter aku cover even sikit2 je. at least, aku da dpt igt skit2. drpd dok men game ta dpt ape2. kan better tuhh :D

then, aku suro shahrul ajar pasal muscle coz aku mmg ZERO bout all those muscles thingy! demmit. huu. die ajar muscle of face & neck, muscle of back, muscle of abdominal wall & muscle of pelvic floor. nk aku sebut ke semua name muscle tuh? haha. byk seyh! alhamdulillah. rasenye, masih igt. occipitofrontalis, orbicularis oris, masseter,  nak aku mention sume ke? :P. *need to revise back. :P

thanx a lot shahrul ! if i tawu, surely i'll study w u dari i dlm prut my mom lagi. wakaka. apepon, thanx a lot !! anep, beat aku! jom lumba sape lg byk igt nama muscle. weee~ :DD
seronok study harini. shahrul ckp, aku bole maen game malam neh coz ptg td dah cover byk chapter. yeayy! thanx thanx ! :D

nasihat Ms.Ju : tahniah afiqah. usaha lagi. ade budak laki dapat 4.0 flat tao. final exam, u beat him ok ! :)
nasihat abg din : afiqah, good luck final exam. beat shahrul tao ! :D

haha. nasihat anda insyaAllah akan diguna pakai. tp, yg bab kalahkan shahrul tu, mcm ta mgkn je. wakaka~

whatever it is, all the best rakanrakan ! saya doakan kejayaan anda semua ! :)

* im looking 4 shahrul's piccha but i cant found it. i dont have his pic? oh demm! sorry shahrul. u sgt pemalu la. susah nk snap ur pic. diamdiam ubi berisi sungguh :D


- afiqah zairizal -

A F I Q A H Z A I R I Z A L

2 pencinta coklat:

akema yazid said... [Reply]

waahh..
budak deans eh??
congratz!! (:

-[miracle]- said... [Reply]

huiks? tak lahh. not me. :P
shahrul, yes.
ngee :D
btw, thanx .