WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Sunday, November 28, 2010

a call .

yesterday, i slept at 6.06 am ! ape bikin daa tido lambat? teruk betul kan? haihh. sebok dok bertukar komen dgn dayah & syamil kat FB. berguling-guling ketawa layan diorg. dah diorg je yg belum tidur. asek gelaaak je. memula aku lepak kat ruang tamu. nina tido kat ruang tamu. disebabkan takut mengganggu ketenteraman tidur nina, aku pon beralih masuk ke bilik die. sape suro tanak masuk bilik. haha. lgpon, bilik alina&nina je yg kosong & paling sedap bile tidur.

lepas dayah & syamil tido, menggedik dgn hidhir plak kat ym. haha. lpas bosan kat ym, berpindah kat Skype pulakk. da pkol 5 lebeyy, tetibe die ckp mate die da berat. aku masih segarr pulak ann. aku suro die tido. then, die ckp tamao. tetibe, dgr suara die cam mamai & die ckp "eika, potong la tembikai tu". wakaka. terus aku bantai gelak 20 minit tanpa henti! sempat lg die nak mamai time ckp ngan aku. sumpah kelakar! ahah. aku xkn lupe sampai umo aku 25 tahun! wakaka~ :DD
pepagi buat aku gelak guling2. kalo guling sampai BK, kompem da sampai. wakakaka :DDD

at 6.06am baru tido. lambatnyee. tido & tido. at 11am terbgn. nak pass urine plakk. lpas tuh, sambung tido. at 3.55pm, ade org call. alahaii, malasnye nak agkt. Nad call, then aku agkt. & t'dgr suare Mok. err, wierd. ade pape jd ngan kim ke? so, aku tye nape. tetibe die ckp, "JC, kalo kau dapat tawu Kim MATI, kau jgn marah aku ehh?". dgr je p'kataan MATI uh, aku yg sdg mamai neh terus bangun terduduk ! what the laaa? MATI? apekahh inii??

Mok cerita itu & ini ngan aku. hiyshh. nape la terjadi benda ni semua. ape nak jadi ngan kau, Kim? org ta suke la kau nangis2 sbb aku. kau buat hal itu ini. aku da ckp, leave me. apsal laa ta paham bahasa?? jgn menyusahkan org laen, bolehh? jgn ckp buruk pasal org bole? igt sket sape yg byk tlg kau dulu. jgn lupa diri, kim !! kau bole go on lg dgn rara kan? Mok ckp die ade byk rahsia pasal kau tp die tanak cite kat aku coz die tanak aku sakit. ape ni? kau jgn la susahkan kwn2 kau. semua org tataw. stop suro org lain pujuk aku utk terima kau balik. aku tanak ! tlg la fahamm ! aku gembira jd cmni. aku senang hidup sorg cmni. aku ade family & kawan2. so, pleaseee !! just go on with ur life. layan org lelok. jgn dok ckp blakang. pandai2 la jaga diri kau tuhh.

hurmm. lepas settle on call ngan Mok, aku kuar. tgk nina, siti, sya & mira tga tgk tv sambil mkn rojak. the, aku msk bilik. na smbung tido, tp malas plak. pale da pening tahap cipan. overdose tido. takut mlm kang ta ley tido plak. mampus aku nk practical esok kangg. so, online. then, nina masuk bilik. die ckp, "eika, g makan. aku da masak.". hehe. ni yg syg nina lebeyy neh. tao je aku lapaaa. tp, sampai skang dok dpan PAVE. malas nak bgn. tlg amekkan nasi bole? haha. melampauu! :P

mao menyegarkan diri & makan la satt. tekak sgt sakit coz smlm minum ice & mkn jajan byk sgt. huuhuu~


gadis yg risau,
eika.

A F I Q A H Z A I R I Z A L